11 Jan
11Jan

Kako uspješno terorizirati većinu u ljudskom društvu? Jednostavno. Pomoću jurišnog odreda koji se zove: "ugrožene manjine". One mogu biti nacionalne, vjerske ili spolne, to uopće nije bitno. Važno je samo da provociraju sukob s većinom. Da bi na kraju u njihovu obranu uskočio represivni aparat. To je ukratko recept za dokidanje demokracije i uvođenje diktature.

U želji za pronalaženjem načina kako uspostaviti globalnu kontrolu kreatori NSP su se dosjetili jednostavnog trika. Pronašli su sistem kako pomoću manjina uspješno terorizirati većinu. Ova se tehnika sastoji u sljedećem. Najprije prodajete one poznate priče o društvenoj različitosti i pluralnosti. Cilj je da se manjine najprije prikažu kao jadne i bespomoćne. Zatim se te "bespomoćne" manjine počinju buniti i ponašaju se sve agresivnije. Ova se planski izvedena pobuna legitimira kao njihovo neotuđivo pravo na borbu za svoje interese. Mediji sve ovo prate pomno i rade sve da bi prikazali poziciju pobunjenika kao posve legitimnu. U isto vrijeme se ne dopušta drugoj strani da uopće odgovori na napade ove "bespomoćne manjine". Pred javnost se kroz dirigirane medije iznosi stav kako je svako suprotstavljanje nazadno i beznadežno. Ovo izaziva alergičnu reakciju ugrožene, mahom tradicionalne većine. Tada se represivni aparat stavlja u službu obrane "ugrožene manjine". Dakle, u konačnici represija nepogrešivo pogađa većinu. Na taj ste način neprimjetno većini stali čizmom za vrat, a da oni to nisu ni primijetili.

Ako ovo ponovite više puta (s više različitih manjina) prostor u kojemu djeluje većina drastično se smanjuje. Da bi na koncu ogromna većina završila u getu kojega striktno kontrolira diktat represivnog aparata. I NSP je uspostavljen. Svako suprotstavljanje manjinama je označeno kao zločin, a tradicionalni svjetonazor je taj koji je u biti zabranjen. To je način na koji se diktator stavlja u poziciju branitelja manjina da bi posve pokorio neposlušnu većinu.

Danas je na djelu postupna suspenzija demokracije. Neće proći puno i posve će se zabraniti svako referendumsko glasovanje. Jer zašto bi narod izglasao bilo kakav zakon po pravilu vladavine većine? Kad svaki ishod glasovanja može ugroziti neku manjinu. A to je nedopustivo. Zato je vrijeme demokratskog izjašnjavanja pri kraju. Neoliberalna vrhuška voli rezultate izbora samo onda kada joj idu u prilog. Ako rezultati nisu po njihovom ukusu oni od bijesa dobivaju pjenu na usnama. Stvarna manjina koja se ovim načinom zapravo štiti od bijesa većine jest upravo ona na vlasti.Neoliberalnim diktatorima i globalističkim udvoricama nije ni do LGBT prava, ni do prava imigranata. Oni i jedne i druge upotrebljavaju samo kao isturene ešalone svoje prljave, agresivne politike. Previše su oni sebični i samoživi da bi za bilo koga osjećali ma kakvu sućut ili empatiju. Njima je namjera isključivo i samo apsolutna vlast nad većinom.

Tradicionalna kršćanska društva danas su najviše na udaru. Svjedoci smo apsurdne situacije da se na Zapadu u isto vrijeme guraju LGBT pokreti i šerijatski zakon. Kako je to uopće moguće? Zamislite molim vas društvo u kojemu supostoje te dvije krajnosti jedna pored druge? Zamislite zemlju poput Saudijske Arabije u kojoj djeluju pokreti za prava žena i transrodnih osoba? Koliko bi takav pokret trajao pod rigidnim šerijatskim zakonom? Ja ću vam reći. Jedan dan. Odnosno onoliko sati koliko bi bilo potrebno dok svi neprijatelji radikalnog islamskog zakona ne bi bili na smrt kamenovani. I kako je uopće moguća Europa u kojoj su na jednoj strani kvartovi u kojima vrijedi samo šerijatski zakon (tkz. No-Go zone) dok na drugoj strani defiliraju LGBT aktivisti mašući svojim zastavama duginih boja?

Ovo je moguće samo zato što je i jednima i drugima jedini cilj ugrožavati tradicionalne vrijednosti kršćanske većine. Kad kažem da su europska društva kršćanska pri tome ne mislim samo na vjeru, nego pritom još više mislim na temeljne vrijednosti. Čitava je Europa prožeta kršćanskim duhom koji je duboko u njezinim temeljima. Čak i oni koji se deklariraju kao ateisti u biti nesvjesno baštine temeljne kršćanske vrijednosti.

Da bi se destabilizirala većina svaka je ratoborna manjina dobrodošla. Ona uopće ne mora biti u vidu transrodnih osoba ili dlakavih feministkinja, za to mogu poslužiti i nacionalne manjine ili pripadnici drugih religija. Pogledajmo samo što na Bliskom istoku radi sukob sunita i šita. Kolike rijeke krvi teku u sukobu onih koji se i jedni i drugi smatraju muslimanima.

Hrvatskom je narodu važno prepoznati ove igre. One su prozirne, predvidive i imaju jasno razrađenu šablonu. Osnovni je cilj napad na nacionalnu državu i suverenitet naroda koji u njoj živi. Bajka o ljudskim pravima samo je maska koja skriva osnovnu namjeru neoliberalnih napadača. Glavni udar ide na to da se narod razvlasti u vlastitoj državi. Odreknuće od suvereniteta vodi tada izravno u ropstvo.



Comments
* The email will not be published on the website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING